BerlindeBerlinde François is actief bij Dance-Inn vanaf de eerste les die gegeven werd in 2005.
Ze kreeg onder meer les van dansdocenten Inne Debusscher, Wendy Beeckman en Amy Bousard.
Binnen onze dansschool volgt Berlinde nog steeds les en probeert ze zoveel mogelijk bijscholingen mee te pikken.
Wanneer Dance-Inn in 2011 naar Londen trok, nam ze deel aan de dansbeurs ‘Move it dance’. Als kind deed Berlinde podiumervaring op in de muziekschool, in het koor en natuurlijk ook bij Dance-Inn.

Vanaf 2010 is Berlinde actief als dansdocente. Ze startte met het ondersteunen van kinderdans -en predanslessen. Later gaf ze zelf les aan de predansgroepen samen met Sarah Verbeuren en nadien met Rani Van Den Haute. In 2013 en 2014 gaf ze jazzlessen aan de kids en jeugd. Sinds het dansjaar 2015- 2016 geeft Berlinde samen met Lies De Doncker les aan dansers met een mentale beperking (G-dans).
Ook de groepen Jazz A en Jazz +18j stonden dat dansjaar op het programma.

Als dansmonitor nam Berlinde verschillende keren deel aan de zomerdansstage van Dance-Inn.
Sinds 2015 is ze samen met Lies De Doncker hoofdmonitor van het interne danskamp en neemt ze de organisatorische taken op zich.

Berlinde voltooide in 2015 met grote onderscheiding de opleiding Lichamelijke Opvoeding aan Odisee – Campus Parnas. Tijdens het laatste opleidingsjaar breidde ze haar kennis over pointes uit.
In haar eindwerk onderzocht ze namelijk hoe ze jonge balletdanseressen verantwoord op pointes kan laten dansen. Hierbij mocht ze enkele dansers van Dance-Inn testen en begeleiden. Nu staat Berlinde nog steeds in voor het testen van onze dansers die starten met pointes.

Sinds september 2015 is Berlinde actief in het onderwijs en geeft ze lessen bewegingsopvoeding aan kinderen. Dit jaar geeft Berlinde les aan Jazz Jeugd, Jazz A, Jazz + 18 jaar en G-dans.