IneIne voltooide de opleiding hedendaagse dans aan de Kunsthumaniora Brussel, waar ze een preprofessionele dansopleiding genoot. In 2014 behaalde ze met grootste onderscheiding het diploma van Docent Dans aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten. In 2016 zal afstuderen als Master in Arts and Education.

In het kader van haar dansopleiding was Ine verbonden aan de Danstheater Faculteit van de Universiteit van Krakau. Haar choreografisch debut met Poolse dansers werd bekroond met de grootste onderscheiding door de Codarts Commissie en was een internationaal succes. Het stuk werd geselecteerd voor verscheidene internationale dansfestivals in Polen, Bulgarije, België en Nederland.

Als danseres was Ine te zien in verscheidene choreografieën van Vraja Sundari Keilman, Januzs Skubaczkowski, Jennifer Regidor, Natascha Pire, Elsa Bosma, Roxane Huilmand, Gabriella Koutchoumova, Arianne Anthony, Arienne Zwijnenburg en Filip Van Huffel. Ze tourde met Compagnie Mezcal met de dansvoorstelling Los nuove scielos della inframundo, maakte deel uit van de danscast van de Londense musicalproductie “Hair, Live in Ahoy”en danste in Ex Ego en Siam van Maciej Beczek voor Danstheatercollectief TerazNow.

Tijdens seizoen 2016-2017 werkt ze samen met de de Litouwse choreograaf Paulius Prievelis aan de voorstelling Tidenject dat in maart 2017 in Litouwen in première gaat. Daarnaast danst ze in Papiergetier van Project C., het jonge educatief danstheatergezelschap van Maud Tielemans.

Daarnaast werkt Ine voor de Codarts, Hogeschool voor de Kunsten als choreografie coach en repetitor van de tweedejaars Docent Dans. Als docente is ze actief bij Dansgroep Tempo en bij Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR), waar ze klassiek ballet geeft aan volwassenen en moderne dans geeft aan kinderen en meewerkt aan dansprojecten in het basisonderwijs. Bij de SKVR is Ine tevens werkzaam als artistiek adviseur en regisseur kinderdansvoorstellingen.

Ine is actief in het brede danscircuit en geeft ze allerlei workshops, dansstages en bijscholingen voor verschillende internationale organisaties. Naast het lesgeven bij Dance-Inn aan Modern 1, 2, Klassiek A+ en de wedstrijddansers, staat ze er ook in voor de algemene leiding, samen met Lies en Amy.