LiesLies danst al sinds haar zevende in de ‘Academie voor muziek, woord en dans’ van Ninove met als docenten Inne Debusscher, Amy Bousard, Veerle Lepez en Lieselotte Evenepoel. Hier studeerde ze af toen ze achttien was. Daarnaast was ze vijf jaar actief bij ‘Kidz&Co’ in Haaltert. Als 13-jarige kwam ze bij ‘Dance-Inn’ binnengewandeld waar ze naast actief danser ook al een aantal jaar lesgeeft.
Haar passie voor dans en sport bracht Lies tot een opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie aan Odisee-Campus Parnas, waar ze in 2014 afstudeerde.
Daarna behaalde ze aan de VUB een postgraduaat Sportmanagement, waar ze de kans kreeg om als sportbussinesproject een jaar mee te werken aan het WK breakdance ‘Unbreakable’ te Antwerpen.

In 2014 startte Lies met een eigen Dance-Inn afdeling in haar eigen Danszaal ‘ Schuurke in Denderhoutem waar ze verschillende groepslessen aanbiedt. Daarnaast geeft ze ook dansles bij Like2Dance in Lierde.

Voor Dance-Inn geeft ze in Gooik en Denderhoutem les aan de kinderdans, predans, jazz kids en G-dans en is ze van de partij op onze zomerdansstages. Samen met Amy en Ine staat ze in voor de dagelijkse leiding van de dansschool.